5 extrém sport, ha adrenalin fröccsre vágysz!

Már Magyarországon is kipróbálhatod!

0
359

Mostanában egyre többször tünnek fel, újszerű extrém sportokat a világ számos pontján. Izgalmas bátorságpróbáló extrémitások mind. Te is kipróbálnál valami merőben új, extrém sportot? Ezekre már Magyarországon is lehetőséged van. Izgalmas klippekkel mutatjuk be őket, ismerj meg te is néhányat.

1. Szélcsatorna lebegés
Kipróbálnád a súlytalanság és zuhanás érzését biztonságosabb környezetben? Mégcsak repülőre sem kell szállnod! Irány egy szélcsatorna ahol profi oktatók segítségével navigálhatod magad a 200km/órás szélben amely pontosan azt ez érzést kelti, mintha 3500 méteres magasságból ugranál ki! Összeszedted a bátorságodat?

2. Buborékfoci
Ha azt hitted, hogy a foci már nem tud meglepni, ez a formája egészen biztosan meg fog! Egyre népszerűbb, korosztálytól függetlenül játszható és főleg az a jó benne, hogy veszélytelen. Jó mókának tűnik. HR-esek figyelem! Kiváló csapatépítő tréningekre és legénybúcsúztatókra is nagyon népszerű.

3. Paddle boarding, SUP
Az egyik legmenőbb új sportőrület az állva evezés. Egy deszka hátán állva kell haladni, megtartva az egyensúlyodat a hullámok tetején. Ma már Budapesten a Balatonon is kipróbálhatod. Van hozzá merszed?

4. Teqball
A labdarúgás és az asztalitenisz elemeit vegyítő új sportág. Legalább ketten játszák! A játékosok között nincs durvulás, komoly szabályok alapján folyik a mérkőzés. Focitudás előnyben. Kiváló ez a játék is csapatépítésre és legénypartikra egyaránt!

5. Hoverboard, Flyboard, Jetlev
A világ számos pontján felbukkanttak már ezek az extrém vizisportok és most már jó ideje Magyarországon is ki lehet próbálni őket. Szárnyalhatsz a víz erejével! Mind a három sport elképesztően merész és veszélyes, komoly gyakorlást igényelnek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here