Házasodj Budapesten!

Virágzik az esküvő turizmus

0
228
esküvo nyito

A világ minden tájáról érkeznek hazánkba a házasulandó párok. Multinacionális esküvők felkapott helyszíne lett Budapest. Egyre több külföldi-magyar kapcsolatban élő pár házasodik itt, hogy meseszerű, romantikus környezetben mondják ki a boldogító igent.

Nem véletlen hogy egyre többen szervezik Budapestre az esküvőjüket, mert amikor meglátod a várost, biztosan beleszeretsz te is. A világ minden tájáról érkeznek ide a párok. Minden adva van a tökéletes, nagy naphoz: a csodálatos történelmi környezet, a remek éghajlat és a fantasztikus vendégszeretet. Világszínvonalú környezetben és minőségben szerveztetik meg a párok az esküvői ceremóniát.

Főleg a külföldön élő magyar gyökerekkel rendelkező párok jönnek szívesen, hiszen itt élő leszármázottaik, rokonaik is velük ünnepelhetnek, és ilyenkor velük tart a külföldi násznép is!

A Mátyás templom és a Halászbástya minden évszakban hemzseg a turistáktól. Exkluzív helyszíne ez az ide szervezett esküvőknek is. Meseszerű, romatikus környezetben mondhatják ki a párok boldogító igent. A Hilton környékén járókelők között készített exkluzív fotózás örök emlék marad. Főleg a mennyasszonyok fehér ruhája kelt nagy feltünést, mert sok külföldinek az egzotikusnak számít.

Ma már a multinacionális családok idejét éljük, amibe minden hagyomány egyszerre van jelen. Ebben az érdekes elegyben mindenki magáénak érezheti az esküvői eseményt, amin nem szoktak spórolni. Akár 8 millió forintba is belekerülhet, de megéri hiszen a világ egyik legszebb helyén mondhatják ki a boldogító igent.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here