Lakatos László, a Dumaszínház legújabb frontembere

A stand up most már szerves része az életének

0
326
lakatos laszlo nyito

Az interneten figyeltem fel rá először, amikor az egyik klippjét dobta fel a Facebook. Azonnal felvettem vele a kapcsolatot és egy londoni kiruccanása alkalmával sikerült személyesen is találkoznunk. Több lábon álló fiatalember, aki komolyan veszi a szinpadot és arra is jut ideje, hogy nap mint nap újabb humoros klippekkel, jelenetekkel lepje meg több, mint százezres rajongói táborát.

Hirtelen jött a népszerűség az életedbe, hogyan éled meg a mindennapokban. Rajongókkal milyen a kapcsolatod, felismernek amerre jársz?
Jó a kapcsolatom, persze sokan felismernek intenek, köszönnek én meg természetesen visszaköszönök. Jól esik nagyon.

Könnyű volt belejönnöd a szinpadi fellépésekbe, úgy értem hogy ment, hogy kiállhatsz a nézők elé és minkenki csak rád figyel, ez milyen érzés most vagy volt korábban?
Az elején nehezebb volt mivel én akkor teljesen nulláról kezdtem. Azóta persze belejöttem és sikerült teljesen elengednem magam, nyolcvan százelékban olyan vagyok mint civilben persze a színpadon azért cenzúrázom magam.

lakatoslaszlobelsouj

Mi a titka szerinted a jó stand up humorérzéknek, te hogyan ragadod meg a nézők figyelmét?
Az ember hiteles legyen, olyan dolgokról beszéljen ami érdekli amihez van bármiféle érzelmi kötődése. Én mivel ragadom meg őket? Ezt tőlük kéne megkérdezni.

Van valaki akinek megmutatod az elképzeléseidet mielőtt kiállsz vele a színpadra? Egy barát vagy családtag? Hallgatsz rá?
Általában érezni szoktam mi az ami vicces, amiről szeretnék beszélni, aztán az a színpadon csiszolódik. Nem szoktam megvitatni vagy engedélyt kérni, hogy miről beszéljek vagy miről hogy kéne.

Teljesen hitelesen formázod meg a youtube csatornádon a két barátnő mindennapjait, ami abszolút nőcis és nagyon eltaláltad a karaktereket, de honnan jött az ötlet a Lejla és Mariss figurákra?
Szeretem Eddie Murphy-t és tetszett, ahogy több karakter szerepébe is bele tud bújni, azért próbáltam ki én is hogy képes vagyok-e rá.

Kivel állnál legszivesebben egy szinpadra, ha lehetne választanod akár a régi időkből is…. van ilyesféle példaképed?
Jamie Foxx. Közel áll hozzám a humora, ő is stand upozik. Több lábon áll és nagyon tehetséges.

A Facebookodon is lehet látni, hogy több lábon állsz, aktívan, jól kezeled a social media felületeket, imidzs termékeket forgalmazol, válaszolsz az üzenetekre, posztolsz, hogyan van minderre időd, hogyan illeszted be a napi rutinodba?
Megfelelő rendszer az életemben nagyban segít ebben.

Úgy vettem észre több videódból is hogy a ,,kaja” központi szerepet játszik az életedben, mi a kedvenc ételed és te magad tudsz-e főzni illetve szoktál-e?
Nem, én nem tudok főzni, de igen, enni nagyon szeretek. A nokedli az abszolút kedvencem.

Ha kifognád az aranyhalat és hármat kívánhatnál mi lenne az?
A családom legyen egészséges, boldog, és hogy elérjék a céljaikat.

Van valami hobbid vagy egyéb érdeklődésed amivel szívesen foglalkozol a munkádon kívül?
A kisfiammal tölteni az időmet.

Mit tartasz a legfontosabb dolognak az életeben?
A fiamat.

A stand up műfaj egyre népszerűbb hazánkban, így László előadásaira is már hónapokkal előbb elkelnek a jegyek! Itt tájékozódhatsz ha valamikor elmennél és megnéznéd Lakatos László előadását. https://dumaszinhaz.hu/

Lászlónak köszönöm, hogy a rendelkezésemre áll, hogy segítőkész volt a riport elkészítésében és további fantasztikus sikereket kívánok neki.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here