Lángos és forralt bor London közepén!

Winter Wonderland – London, Hyde park - képriport!

0
224
aktion

Igazi téli látnivaló Londonban, a híres Hyde parkban. Fantasztikus lehetőség egy egésznapos családi szórakozásra.

Kihagyhatatlan téli élmény ha Londonba vagytok, amely november végétől január elejéig várja az idelátogatókat. Az egész Hyde park területére beköltözött a híres Winter Wonderland. A belépés ingyenes, és szigorú biztonsági intézkedések mellett mindenkinek ellenőrzik a táskáját. Jó ha tudod, hogy a vizesflakonokat elveszik a bejáratnál.

winterfalubejáratfirehouse

Elképesztő masinákra lehet felülni, csak a félelem szab határokat. Mindenféle pörgetős, szabadeséses, kilengetős és megannyiféle igazán félelmetes gépre lehet befizetni, amiket én csak a földről mertem megnézni.

masina3masina1

masina2masina4

Mesefigurák elevenednek meg, gyermekelőadások és mesetúrák csábítják a látogatókat a jégvilágba. Hihetetlen zenei kavalkád és Disney-világ mindenfelé. Céllövöldék, ahol hatalmas plüssfigurák várnak rád, hogy megnyerd őket. Körhinták földön és a levegőben, és szelfizés a Télapóval!

finomakmikulasokmagyarokkörhinta

Fantasztikus hangulatú télivásár, rengeteg finomsággal és sok nemzet konyhájával csábít kóstolgatásra. Még magyar lángos és kürtöskalács is kapható, keressétek meg, az Angel Marketnél várnak titeket. https://hydeparkwinterwonderland.com/christmas-markets/

telinyito

Mindenfelé segítőkész személyzet és infópont van térképpel. Sok helyen lehet már kártyával fizetni, de főleg készpénz fizetésre számítsatok. A vidámparki szórakozóegységekre zsetonokat kell venni, amiket a park egész területén meg lehet vásárolni.

utcákmeduzalufi

Nagy a tömeg, sokan szórakoznak együtt, figyeljetek értékeitekre és egymásra. Jó szórakozást!

Hivatalos twitter oldalukon még több naprakész infót tudhattok meg. https://twitter.com/WinterWonderLDN?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here