London, Borough Market – ahol kóstolni kell!

Képriport

0
312
3london,boroughmarketakostoloparadicsom

A London Bridge-nél a Temze szomszédságában található London egyik legnevezetesebb piaca. Könnyen megközelíthető metróval vagy busszal is. Érdemes beiktatni és körbekóstolni ha Londonban jársz .

A piac több mint ezer éve működik London központjában. A Temze közelsége miatt régen itt kötöttek ki a kereskedelmi hajók és pakoltak ki, így alakult ki a friss árukereskedelem. Környéke hemzseg a látnivalóktól és a látogatóktól egész évben. A piacra mindenki szeret kimenni, hiszen ha semmit sem veszel, akkor is mindent meg lehet kóstolni.

piacilogobelül
Mindent lehet kapni a piacon ami szem-szájnak ingere. Friss halkülönlegességek, szarvasgomba, sajtok amik akkorák mint egy autó kereke, sütemények és kenyér költemények, különleges olajok, biozöldségek, tradicionális angol hentesárú, fűszerek a világ minden pontjáról és nemzetek konyhái is megtalálhatóak. Sok-sok mini étterem, amolyan talponállók is fokozzák a hangulatot.

tengeri2tengeri1

sajtokszalamik

piackenyerekolajok

italokgombak

buzafumalac

Főleg ünnepek környékén hosszabb nyitvatartással üzemelnek. Mivel mindig nagy a zsúfoltság vigyázzatok az értékeitekre. Az árusok mindig nagyon kedvesek, kínálgatnak és szívesen mesélnek termékeikről. Igazi mekkája ez az ínyenceknek! Ezen a helyen könnyen összefuthatsz magyarokkal is, hiszen ide a világ minden pontjáról jönnek turisták.
http://boroughmarket.org.uk/
Cím: Borough Market, 8 Southwark Street,London, SE1 1TL

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, jó kóstolgatást kívánok nektek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here