Magyaros életforma

Változatos témák, minden ami magyar!

0
374
magazin nyito

A Sieve Magazine küldetése a magyaros életforma fenntartása és ápolása a világban szétszóródott magyarok számára. Távol az óhazától még nagyobb igény van arra, hogy olyan cikkeket olvashassunk, melyek magyaroknak szólnak és főleg, hogy magyarul.

Elsődlegesen úgy volt, hogy csak a tradícionális magyar konyha köré gyűjtöm a témákat, de aztán arra gondoltam sokkal több érdekes magyar dolog van, sokkal több mindenre lehetünk büszkék, így hát kibővítettem a rovatokat amelyek önmagukért beszélnek.

A Gasztro-kóstoló rovatban hagyományos magyar és különleges, valamint egyszerűen elkészíthető, házias kontinentális ételeket is bemutatok, a Sikeres-Életek rovatban híres és befutott sikeres magyarokról lehet olvasni, az Életmód-Hon-Vágy rovatban érdekes témák életformabeli kérdésekről, míg a Test&Lélek-ügyek a mindennapokat éríntő fontos témákat dolgoz fel. Az Utazó-koffer rovatban egy-egy izgalmas helyszín kerül bemutatásra a nagyvilágból és persze Magyarországról. Motivációs videókat is meg lehet itt nézni és kizárólag Magyarországról készült drónfelvételeket, valamint magyar zenei klippválogatás is megtalálható az oldalon, mindez magyar nyelven segítve akár a nyelvgyakorlást is.

Online összekapcsolódási pont a világ bármely részéről, amibe te is egyszerűen bekapcsolódhatsz, részese lehetsz.

Ahol kérdéseket tehetsz fel és ahol megbeszélhetünk témákat. Kellemes, könnyed időtöltést igér könnyen érthető cikkekkel. Imádom beszélni a magyar nyelvet és megosztani a gondolataimat, büszke vagyok a magyar őseimre és a hagyományainkra, és igen imádom a magyar konyhaművészetet ami a legeslegfinomabb a világon.

Ha hirdetnél vagy PR cikket szeretnél megjelentetni a magazinban, melyben reklámoznád vállalkozásodat, vagy elmesélnéd sikeredet, keress meg bátran emailben, mi segítségedre leszünk!

Ha te is így gondolod, tarts te is velem itt az online világban!

Hetente megújuló tartalommal, édekes témákkal várlak téged is!

Kellemes időtöltést kívánok neked is a Sieve magazinnal!

Előző cikkMiskolctapolcai barlangolás
Következő cikkValóra vált álom!
A legnépszerűbb magyar női magazinokat terveztem és szerkesztettem a legnagyobb magyar kiadónál Budapesten, több mint húsz évig. Jelenleg Londonban élek és saját online magazinommal foglalkozom, ami a világban élő magyaroknak szól. Mindemellett létrehoztam gasztro oldalamat, a Monikamazing Food Gym-et is, ahol főleg hagyományos magyar és kontinentális finomságokat készítek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here