Mindenki legyen fontos mindenkinek!

Szabadság, szerelem! avagy Március 15.-e karantén idején!

0
374
kokárda

Életünk talán egyik legnehezebb időszakába sodródunk éppen. Veszélyek leselkednek ránk többfelől is, és a jövőt ma megtippelni sem lehet. Gondoljuk ki és fedezzünk fel egy új világot, keressük meg az élet lényegét együtt! Legyen EGÉSZség! ÚJRA!

Petőfi Sándor:
Szabadság, szerelem!
Szabadság, szerelem!
E kettő kell nekem.
Szerelmemért föláldozom
Az életet,
Szabadságért föláldozom
Szerelmemet.
Pest, 1847. január 1.

Szabadság…

Karanténba került sok minden, az ünnepek is, nem csak az emberek. Most már sokan kényszerből nem élvezhetik a fizikai szabadságot, de a szellem szabad, nem kötheti gúzsba semmi, még a félelem sem. Sokan önként, szabadon vállalják a mostani bezártságot, hogy másokat ne veszélyeztessenek, mert tartanak attól, hogy lappang bennük valami. Micsoda önzetlenség, mások szabadságának, egészségének tiszteletben tartása, fantaszikus példamutatás. Ne legyen senkiből áldozat, kíméljük meg egymást a bajtól, gyógyuljunk meg, minden értelemben, hogy újra szabadok lehessünk!

Szerelem…

Lehet szerelem nélkül élni, de nem érdemes. A szerelmek az égben köttetnek nem itt a Földön. Amikor szerelembe esel a szíveddel látod a másikat, és ezért tökéletes ez a spirituális pillanat. Ugye, hogy emlékszel erre az érzésre te is?

A szabadság és a szerelem fontos üzenet életünk kiteljesítéséhez: a szabadság, amely mutatja az utat ahová tartunk, és a szerelem amiben veled van a társad az úton.

A karantén alatt ha szabadok nem is lehetünk fizikailag, de szerelembe eshetünk újra.  Kapjátok elő a rózsaszín szemüvegeket, és lássátok egymást csodásnak mint régebben. Használjuk ki az időt amit most kaptunk, ezek nem szürke hétköznapok!

Sokan élünk külföldön rokonainktól távol, aggódunk egymásért, hiszen nem tudjuk mikor láthatjuk egymást újra. Mi itt, ti ott, segítsük ki, akinek valamiben hiánya van, mert csak egymásra számíthatunk. Figyeljünk egymásra, mert a szeret ereje mindent legyőz!

Mindenki legyen fontos mindenkinek, Én, Te, Ő, Mi, Ti, Ők! Nem csak ma, 2020-ban ezen a rendhagyó március 15.-én.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here