Miskolctapolcai barlangolás

Késő őszi barangolás a varázslatos Hejő patak és a Bükk keleti részén - Képriport

0
382
nyito1

Miskolctapolca a Bükk keleti részén a Hejő patak völgyében fekszik. Európában egyedülálló, melegvízű karsztbarlangjáról híres. Gyönyörű erdei parkos sétaút vezet a fürdőhöz. Mi őszi pompájában csodáltuk meg a természetet.

Varázslatos rozsdás szineivel a zúgó patak rohanó zajával egészen elképesztően különleges világ tárult fel. Hobbi fotósoknak igazi kihívás, remek témaválasztás. Egy kellemes séta után a barlangfürdőben igazi élmények várnak ránk. Kellemes langyos vízben fedezhetjük fel a zeg-zugos barlangot. Termeiben megpihenhetünk és rácsodálkozhatunk a hely varázsára. Kellemes vízmasszírozó pontokon megggyúrathatjuk hátunkat, derekunkat. Tágas úszómedencében és melegvizes lazítóban kapcsolódhatunk ki kedvünkre. A látogatók szaunázhatnak is. Kellemes nyugágyakban pihenhetnek egy-egy fürdőzés közben. A miskolctapolcai barlangfürdő egész évben várja a látogatókat. Különleges program lehet ez az egész családnak.

Fotók: Monikamazing

http://barlangfurdo.hu/

park1park2pataksetany

muemlekkoho1

barlangfurdobarlang3

barlang4barlang1masszazs

Előző cikkSzeged elvarázsol!
Következő cikkMagyaros életforma
A legnépszerűbb magyar női magazinokat terveztem és szerkesztettem a legnagyobb magyar kiadónál Budapesten, több mint húsz évig. Jelenleg Londonban élek és saját online magazinommal foglalkozom, ami a világban élő magyaroknak szól. Mindemellett létrehoztam gasztro oldalamat, a Monikamazing Food Gym-et is, ahol főleg hagyományos magyar és kontinentális finomságokat készítek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here