Rántott csemege uborka

Végre egy kis újdonság vegetáriánusoknak is!

0
1471
rantottcsemegeuborka3

Kissé megmagyarosítottam ezt az Amerikában igen népszerű eledelt, Én már rendszeres készítem rántott zöldségéként. Nagyon egyszerű és finom. Végre egy kis újdonság vegetáriánusoknak is!

Vékonyra és hosszában szeletelt, üveges csemege uborkát szoktam megvenni ezzel is egyszerűsítve az előkészítést. Bizonyos közértekben lehet kapni.

Hozzávalók:
Fejenként 4-5 szelet csemege uborka
Panírozáshoz: tojás, liszt prézli
Sütéshez: olaj

Papírszalvétára kiszedegetjük az uborkaszeleteket, így a felesleges nedvességet itassuk le róla mielőtt elkezdenénk bebundázni. Szokásos módon bepanírozzuk az uborkákat. Forró olajban aranybarnára sütjük.
Tálalhatjuk sült krumplival, majonézzel és friss salátával. Különleges fogás ebédre vagy vacsorára, de snacknek is kiváló! Készítsd el te is!

talalva
Jóétvágyat hozzá, Monikamazing Food Gym

Előző cikkBaconba csavart füge
Következő cikkCsúsztatott palacsinta
A legnépszerűbb magyar női magazinokat terveztem és szerkesztettem a legnagyobb magyar kiadónál Budapesten, több mint húsz évig. Jelenleg Londonban élek és saját online magazinommal foglalkozom, ami a világban élő magyaroknak szól. Mindemellett létrehoztam gasztro oldalamat, a Monikamazing Food Gym-et is, ahol főleg hagyományos magyar és kontinentális finomságokat készítek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here