Sophia Loren magyar unokái

Magyar menye elismert hegedűművész

0
508
nyito sophia

Pompázatos esküvőn 2004-ben vette el Sophia Loren fiatalabb fia Carlo Ponti, a magyar Mészáros Andreát. A fiatalok mindketten zenészek így ismerkedtek össze, Andrea hegedűművész, Carlo pedig karmester.

A esküvőre Magyarországon, Budapesten került sor a Bazilikában, amin természestesen Sophia Loren is jelen volt. Hatalmas szenzációnak számított, hogy egy magyar lányt vett el, ezzel milliónyi olasz hölgy szíve tört össze azon a napon, hiszen a sármos ifjú Carlo Ponti fejét bekötötték. https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo_Ponti_(conductor)

A család magánéletéről azóta is nagyon kevés információ jelenik meg a világsajtóban, nagyon ritkán lehet őket fotózni. Legutóbb 2018-ban mutatkoztak együtt amikor Sophia Lorent elkisérték egy kitüntetés ceremóniájára. A gyerekeket ekkor megpillanthatta a nagyközönség, akik már nagyocskák, Vittorio 2007-ben, Beatrice 2012-ben született.

Egy korábbi interjú alapján tudhatjuk, hogy Los Andelesbe költöztek mert mind a ketten ott folytatják zenei karrierjüket. Évente jönnek Európába, és természetesen nyaralnak a Balatonnál is, ami igazi kikapcsolódás nekik. Ilyenkor tudják meglátogatni a magyar nagymamát is, és Sophia Lorent is a Genfben él. https://en.wikipedia.org/wiki/Sophia_Loren

https://www.life.hu/hirek/20150706-evek-ota-a-balatonon-nyaralnak-sophia-loren-magyar-unokai-vittorio-es-beatrice.html

A gyerekek édesanyjuk révén beszélnek magyarul, és természetesen egész kis magyar csapat veszik őket körbe Los Angelesben. Nagyon szeretnek Magyarországon lenni, ahol csak néha ismerik fel őket. Főleg akkor kapnak nagyobb figyelmet ha a híres diva is velük mutatkozik, de ez főleg Olaszorországban fordul elő.

Mindkét nagymama, a magyar és olasz is verseng a gyerekek kegyeiért és alaposan elkényeztetik őket amikor együttlehetnek.

https://kiskegyed.blikk.hu/sztarvilag/sok-ev-utan-mutatta-meg-milyen-a-magyar-menye-es-unokaja-sophia-loren-fianak/tr0e93h

Egy régen elfeledett film Sophia Loren főszereplésével:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here