Szentendre minden évszakban varázslatos

A karácsonybolt egész évben nyitva van!

0
390
sz1

A Duna-kanyar kapujában az egyik legkedveltebb kirándulóhely. Budapestről nagyon könnyen megközelíthető, akár autóval, hévvel vagy hajóval a Dunán. Ha Magyarországra utazol ne hagyd ki ezt a kirándulást! Hangulatos városka egész évben várja a látogatókat.

A turistáktól hemzsegő kisváros rengeteg élményt tartogat. Úton-útfélen éttermek csalogatják magyaros ételekkel és italokkal – bár kicsit magasabb áron – de mindenképpen remek ízekkel a vendégeket.

Autentikus üzletek sokasága, magyaros ajándékoktól kezdve a borostyánokat árusító üzletekig itt nagyon sokféle különleges művészi alkotást is megvásárolhatsz.

Kellemes sétát tehetsz a városka ódon utcáin, amely ugyan hemzseg a túristáktól, de hangulatával mindenkit elvarázsol. Sokan kiváncsiak Szentendre művész közösségeinek alkotásaira is.

sz5sz3

sz7sz2

sz4sz6

sz10
Sült oldalas és kolbász, dinsztelt káposztával és párolt gombával!

Most fedeztem fel egy boltot, ahol egész évben karácsony van. Nemcsak díszeket vehetsz, de histórikus kiállítás is megtalálható a régi idők karácsonyából. A tavasz közepén csöppenttem bele a ebbe a karácsnyonyi feelingbe. Rengeteg különleges díszt árusítanak, nehéz megállni, hogy ne vegyél valamit. Belehuppanhatsz egy kis pihenőre a Mikulás foteljában is.

sz8sz9

A képek önmagukért beszélnek! Kellemes csavargást Szentendrén!

Tudj meg Szentendréről többet itt:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szentendre
https://iranyszentendre.hu/en/

Infos in English!
https://welovebudapest.com/en/toplists/we-love-budapests-visitor-guide-to-szentendre/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here