Váljon minden finom íz valóra!

Magyar ételek és desszertek készítése és workshopok!

0
226
hello

Sokszor olvasok különböző főzéssel, konyhai tárolással, fagyasztással kapcsolatos kérdéseket. És valóban néha nem egészen egyértelmű mit és hogyan kell csinálni. Pláne ha valaki nem mindennap készít magyar ételeket ilyenkor mindig jól jönnek az extra tanácsok vagy segítség.

zserbo

AZ ÉN TÖRTÉNETEM! Budapesten születtem és nőttem fel. Sütni és főzni a nagymamámtól tanultam meg gyerekkoromban. Azóta is egyfolytában ételeket és süteményeket készítek nagy szenvedéllyel. Most Londonban élek és szeretném nektek is megmutatni az én finomságaimat, saját készítésű házi ételeim-desszertjeim íze, illata mindmind a gyerekkoromból ered és keveredik már a saját ötleteimmel, amiket megosztok veletek… Ezek tradicionális magyar és kontinentális fogások amiket könnyen elkészíthetsz te is és az egész családod szeretni fogja.

rollcake

Sokszor előfordul az hogy megfőznéd azt a finom marhapörköltet, de hogyan is kell felkockázni azt a húst? Szálasan vagy keresztbe? Vagy a friss gyalult tökölt le lehet-e fagyasztani? A kész ételeket meddig lehet tárolni és a friss alapanyagokat? Mekkorák legyenek a nokedlik és meddig kell őket főzni? Miért száraz a rizskókom? Mennyi leve legyen a paprikáskrumplinak? A lecsó csak TV-paprikából jó? Miért fő szét a túrógombóc vagy lesz kőkemény?

Megannyi kérdés kavarog és az az igazság sokszor az a legjobb, ha látod, hogyan kell elkészíteni, mit hogyan kell csinálni akkor jobban megérted és el sem tudod rontani többé. Főzzünk együtt finomakat! Könnyebb mint hinnéd!

Szóval ha te is imádsz főzni, de kell egy kis segítség vagy gyakorlás, vagy csak szeretnél valami mást, újat készíteni, fordulj hozzám! Hasznos konyhai segítség mindenkinek!

https://monikamazing.wixsite.com/myfood

fig

Magyar ételek és desszertek készítése is, workshopok Európában és Amerikában is! Magyarul és angolul is! Csoportok megszervezése és a menük kialakítása igények szerint. Fordulj hozzám bizalommal. 

https://www.instagram.com/monikamazing/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here