Valóra vált álom!

Fogadjátok szeretettel, a Sieve Magazine-t.

0
286
logouj2auj

Mielőtt elkezdtem megvalósítani az álmaimat évtizedeken át a médiában dolgoztam. A legnevesebb magyar női magazinokat terveztem és szerkesztettem a legnagyobb magyar kiadónál.

Mondhatjuk a hivatásom volt a hobbim, a toppon voltam. Rengeteg szabadidőmet töltöttem el a munkámmal. Sok-sok stresszel és feszültséggel, de ugyanakkor sok-sok kihívással is teltek el ezek az évek, több mint húsz. Egyre gyakrabban éreztem úgy, hogy ha nem változtatok ezen a teljesen kizsigerelő mókuskeréken ami persze fontos is volt egyben – ezért is volt olyan nehéz meghozni ezt a döntést – akkor elszalasztok valami lehetőséget az ami még vár rám.

Ehhez meg kellett tennem az első lépést. Hosszas előkészület után felmondtam a munkahelyemen és elköltöztem Angliába mindenki legnagyobb meglepetésére. Én meg úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abba hagyni, nem várok tovább! Magam mögött hagyva mindent belevágtam életem kalandjába.

Úgy terveztem, hogy egy hosszab szusszanást adok magamnak, mert megérdemlem. Eleinte úgy éreztem, hogy nyaralok, de pár hónap múlva már azon gondolkodtam vajon mihez is kezdjek, hiszen nem volt konkrét tervem. Ekkor keztem el igazán az egyik hobbimnak élni, a sütésnek. Korábban már elvégeztem a cukrász szakmát, hogy még profibban vághassak bele egyszer a saját vállalkozásomba. A sütés-főzés mellett elkezdtem aktívan fotózni is, mind a saját ételeimet, mind utazásokat, mind az életet mint street fotós.

A magazinban található összes ételt mind én főztem-sütöttem és fotóztam is meg.

Persze teljesen nem tudtam és nem is akartam feladni a médiamunkáimat, hiszen mindigis imádtam a szakmámat. Így aztán különböző magyar nyelvű külföldi online magazinoknak kezdtem ingyen cikkeket irogatni. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha lenne egy saját online magazinom, amiben én vagyok a magam főnöke… Nagy álmom volt hogy, kötetlen lehessek és egy laptopról dolgozhassak, hogy a másik nagy szerelmemnek, az utazásnak is élhessek.

Két év tervezgetés után elérkezett az idő arra, hogy megvalósítsam. És tessék, most itt van, megalkottam és nagyon büszke vagyok rá. Mindent a saját erőmből, ötleteimből egyedül hoztam létre. Óriási kihívás ez amit nagy-nagy örömmel és lelkesedéssel készítek nektek, mindenkinek aki kiváncsi rá.

Fogadjátok szeretettel, a Sieve Magazine-t.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here