Budapesten világsztárokkal is összefuthatsz!

Akár több hónapig is Pesten vannak!

0
250
JasonMomoa

Budapest filmnagyhatalom lett! Minden évben – szerencsére – filmforgatások tömkellege érkezik hozzánk. Rangos hollywoodi produkciók, világhíres sztárok kíséretében olykor hónapokat is eltöltenek kishazánkban. Ez idő alatt sokuknak marad egy kis ideje, hogy megkóstolják a finom magyar konyhát és kicsit körbenézzenek!

A sztárok élete amolyan vándorélet, hiszen a forgatások egyik helyszínről a másikra költöznek egy-egy film felvétele alatt. Olykor több mint egy évig is eltarthat egy film elkészítése, így aztán a csillagok egy városban töltenek akár hónapokat is.

Sokan visszajáró vendégek már!
Többen sokadjára dolgoznak Budapesten. Arnold Swarzenegger éppen a szomszédos Ausztriából indította be karrierjét és vette az irányt Amerika felé. Már korábban is járt Magyarországon, még amikor a Terminátor első részét forgatták. Most legutóbb 2018-ban a Terminátor 6. legújabb története miatt vendégeskedett nálunk huzamosabb ideig. Ezt megannyi poszt és videó is megörökítette amint Budapesten biciklizik a szállodája környékén, vagy éppen borokat kóstolgat vidéken. Igyekezett ugyan a rajongókat távol tartani magától, de azért sok publikus helyen felbukkant. Érdekesség, hogy a szintén “Budapest fun” Will Smith-el ugyanabba az edzőterembe jártak gyúrni itt tartózkodásuk alatt.

Will Smith a Gemini man forgatása miatt tartózkodott Budapesten. Ez idő alatt többször is meglepte a magyar lakosokat és a világsajtót. A köztudottan merész sztár a Szabadság híd tetején lejtett egy nagyon veszélyes táncot, amely bejárta a világsajtót. Máskor meg a családja ugrott el hozzá apák napjára és mind együtt bolondoztak a Széchenyi téren. Több vicces családi felvételet is megosztottak a világhálón a rajongóik nagy örömére.

Bruce Willis sem először jár Budapesten. A híres akció hős, aki öt gyermekes apuka, a Drágán add az életed szériák miatt már többször forgatott nálunk. 2018-ban pedig egy magyar cég kérte fel reklámfilmjük forgatásához, amit Bruce el is vállalt.

Ryan Glosling is le volt nyűgözve Budapesttől és csupa jót mondott interjúiban, amikor Harrison Forddal együtt forgatták a Szárnyas fejvadász második részét. Ryan egyébként részt vett még egy híres divatház forgatásán is, nyilatkozatai szerint még őt is meglepte a klipp extrémitása. A klipp amúgy a Gellért fürdőben készült, nézd meg itt!

Tom Hanks az Inferno forgatása miatt érkezett Budapestre, amit igencsak megkedvelt. Több jelenet készült az Andrássy úton, a Kiscelli vagy éppen a Néprajzi múzeumban is. A sztár híres humoráról, imádta lefotózni magát a város különböző pontjain régi kis polski autókkal, amit meg is osztott instagramján.

View this post on Instagram

I'm so excited about my new car!! Hanx.

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Jennifer Lawrence Magyarországon forgatta a Vörös veréb című filmet. Nem sok ideje volt ugyan megismerni a várost, mert a forgatás minden energiáját lekötötte, aki már látta a filmet megérti miért. Twitter oldalán sem közölt túl sokat, mindenesetre a nézők imádják a filmet amiben Budapest gyönyörű helyszineit is megcsodálhatjuk.

A kém, aki dobott engem forgatására érkezett Kate Mckinnon, aki hónapokig élt Pesten. Távozása után még magyarul is elreppelte az Animal Cannibals egyik nótáját egy amerikai tévéshowban mindenki legnagyobb meglepetésére. A film rengeteg helyszíne szintén Budapesten van, sőt a csepeli sporttelep régi retró helyszíne is felbukkan.

Szintén nagy durranás lesz mikor megérkezik Budapestre idén februárban az Aquaman sztárja, Jason Momoa.

Friss! Február helyett most májusban meg is érkezett és máris teleposztolta vele a világhálót! Magyar barátaival pózól mindenfelé a városban. Mindenről többet is megtudhatunk a napi sajtókból!

A nő szíveket megdobogtató sztárt a Trónok Harca sorozatból is ismerhetjük. Ő is nagyon szeret posztolgatni, várhatóan sok budapesti kép lát majd napvilágot posztjaiban. A Holló című film következő része miatt érkezik, de pontos dátumok még nincsenek.

Hosszú a sztárlista akik szinten imádják Budapestet, és viszik szét a hírünket a nagyvilágba. Ezek közé tartozik Robbie Williams, Jeremy Irons, Ellie Goulding, David Duchovny aki, 2019-ben lép fel bandájával Budapesten.

Budapest utcáin járva tehát bármikor belebotolhatunk egy filmcsillagba, érdemes nyitott szemmel járni!

Ha esetleg neked már van is szelfid világszárral és szívesen megosztanád velünk, itt megteheted!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here